FAQ

Kysymyksiä ja vastauksia vuokraamisesta

Jos alta ei löydy vastausta, niin soita ja kysy lisää 044 4710 968.

Vuokraaminen ja palautus

ABC pesukatu Launeen henkilöstöltä saat aina tarvittavan opastuksen vuokrakaluston käyttöön.

Palautukset ovat mahdollisia vain ABC pesukadun aukioloaikoina.

Soita Launeen pesukadulle numeroon 044-4710 968 viimeistään vuorokautta ennen varauksen alkamista peruaksesi varauksen.

Vuokramaksuissa ei ole mahdollisuutta laskutukseen. Vuokrahinta veloitetaan aina ennen vuokrauksen alkamista maksukortilla tai käteisellä

Myös pidempiin vuokrauksiin pätee normaali vuokraushinnasto.

Soita numeroon 044-4710 968 ja Pesukadun henkilökunta tarkistaa varaustilanteen ja jatkaa vuokrausaikaa, mikäli muita varauksia ei ole.

Vuokrakaluston käyttö

Kaikkiin pakettiautoihin tankataan (Smart) Dieseliä. Mikäli tankkaat autoon vahingossa väärää polttoainetta (Bensiiniä), älä käynnistä tai aja autoa. Soita vakuutusyhtiö Pohjolan puhelinpalvelun numeroon 0303 0303 (24/7) saat lisäohjeita asiaan.

Kyllä saa, mikäli ajokortin ajo-oikeus siihen oikeuttaa. Vastuu ajoneuvosta ja vuokrasopimuksen asianmukaisesta noudattamisesta kuuluu kuitenkin vuokrasopimukseen mainitulle henkilölle.

Soita Pesukadulle numeroon 044-4710 968 ja saat lisäohjeita. Pesukadun aukioloaikojen ulkopuolella soita vakuutusyhtiö Pohjolan puhelinpalvelun numeroon 0303 0303 (24/7).

Perävaunujen kaskovakuutus korvaa kärrylle itse aiheutettujen kolhujen ja vaurioiden kunnostuksen (pois lukien valittu omavastuuosuus). Esimerkiksi kärryn vauriot peruutettaessa rakennuksen seinään tai liikennemerkkiin kuuluvat kaskovakuutuksen korvauksen piiriin. Perävaunun kaskovakuutukseen kuuluu myös varkausvakuutus. Tämä ei koske kuitenkaan kärryn sisältöä.

Apuvirran antaminen vuokra-autosta toiseen autoon on kiellettyä, koska vuokra-auton akku saattaa tästä vaurioitua.

Toimipaikalla ei ole henkilökuntaa muutto- tai kantoavuksi.

Vuokrakalustoa ei saa viedä Suomen rajojen ulkopuolelle.

Eläimien kuljettaminen (myös koirat ja kissat) vuokra-autoissa on ehdottomasti kielletty, koska ne voivat aiheuttaa muille asiakkaille allergisia oireita.